Ligging

De ligging van de Bed and Breakfast ligt ideaal in Weert, dicht bij het centrum, maar ook dicht bij het buitengebied van Weert. In de nabije omgeving is veel te ontdekken. Aan u de keuze of u dit te voet, per fiets of met de auto wilt doen.
Op slechts 10 minuten  loopafstand van het station van Weert en 5 minuten van het centrum met als middelpunt onze prachtige monumentale Martinuskerk, dichtbij restaurants, waar u een heerlijk hapje kunt eten. Wij beschikken ook over de beste IJssalon van Nederland en wat dacht u van onze Weerter Vlaaien……! Indien gewenst, kunnen wij een stadswandeling voor u regelen met of zonder een culinair hapje.

Bekijk verder de diverse prachtige natuurgebieden zoals grensoverschrijdend natuurgebied Kempenbroek, Tungeler Wallen, Laurabossen en Weerter Bossen. Dit kunt u per fiets of te voet doen.
Ga een dagje lekker zwemmen in het subtropische zwembad “de IJzeren Man” en bezoek de daarbij liggende waterskibaan. Verder heeft Recreatiegebied “De IJzeren Man” in Weert ook een klimbos en een overdekt kinderparadijs. En wilt u wat van de natuur opsteken, bezoek dan het Natuur- en milieucentrum.
Fietsroutes en informatie over uitstapjes liggen klaar in de de Bed en Breakfast.

Zie onderstaande links voor verdere info.

https://hoparound.nl/weert-activiteiten-doen

http://www.weert.nl/

http://www.vvvmiddenlimburg.nl/over-midden-limburg/weert-midden-in-limburg

http://www.zwembadweert.nl/

http://www.ijzerenmanweert.nl/